Notícies

El Barcelona Urban Clúster va celebrar anit el seu tradicional sopar d'estiu, a l’Hotel Duquesa de Cardona, amb la participació d’una cinquantena d’empresaris del sector.

Mapei, el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció i membre del Barcelona Urban Clúster, ha convocat la primera edició del Premi Mapei a l'Edificació Sostenible.

El Barcelona Urban Clúster inicia una nova etapa amb l'objectiu de consolidar-se com un referent en els sectors de l'urbanisme, la construcció i l’immobiliari de Barcelona.

En la primera reunió de la nova junta directiva del Barcelona Urban Clúster, que va tenir lloc aquest passat divendres, Joan Pla (Orim Real Estate) va ser reelegit president de l’associació.

L’assemblea general del Barcelona Urban Clúster (BUC), reunida ahir a l’Hotel Duquesa de Cardona, va aprovar per unanimitat la gestió de l’associació i els comptes de 2016, així com el pressupost per a aquest any.

El Barcelona Urban Clúster (BUC), associació que agrupa més de 40 empreses dedicades als sectors de l’urbanisme, la construcció, l’immobiliari i les infraestructures de Barcelona, es mostra totalment favorable a la publicació d’un índex de referència dels preus de lloguer.

El Barcelona Urban Clúster (BUC) ha organitzat avui un esmorzar col·loqui amb el director de l’Agència de l’Habitatge de  Catalunya, Jaume Fornt, sobre les polítiques d’habitatge com “un dels puntals de l’estat del benestar”, en paraules de Fornt.

Un any més, el Barcelona Urban Clúster ha visitat Mipim, la fira internacional d'inversió immobiliària que se celebra cada any a Cannes (França).

El Barcelona Urban Clúster (BUC) agrupa ja 42 empreses de l’urbanisme, la construcció, l’immobiliari i les infraestructures, amb l’objectiu de seguir fomentant la dinamització d’aquests sectors a la ciutat i l’àrea metropolitana.

El director general d’Ordenació del Territori  i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra, ha participat avui al primer esmorzar col·loqui de l’any del Barcelona Urban Clúster, que ha versat sobre la nova llei del territori i les noves eines  d’intervenció en la ciutat construïda.

Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos