Notícies

Creix l’interès de les empreses en la promoció internacional al Mipim

per Neus Jordi,

El Barcelona Urban Clúster va organitzar unesmorzar col·loqui aquesta setmana sobre les novetats del Mipim, la firainternacional d’inversió immobiliària que se celebra cada any a Cannes (França),i les possibilitats de promoció internacional que ofereix l’estand Barcelona-Catalonia, mitjançant el qualté presència a la cita Catalunya com a regió de la mà de l’Ajuntament deBarcelona i la Generalitat de Catalunya.

L’acte, que es va celebrar a l'Incasòl, elva conduir Albert Castro,representant oficial de Mipim a la Península Ibèrica i membre del BUC, que vaexplicar en detall les novetats de la propera edició de la fira, que tindràlloc del 14 al 17 de març de 2017. Aixímateix, va exposar les propostesde participació per als associats del BUC, per poder tenirpresència i visibilitat en la fira més representativa del sector a Europa.

També hi van intervenir Xavier Mayo, de l'Ajuntamentde Barcelona, i AlbertCivit, de l'Incasòl, aixícom el president del Barcelona Urban Clúster, Joan Pla.

La sessió va contar amb la participació d’unbon nombre d’empreses mitjanes que van mostrar el seu interès en la promoció internacionalque ofereix el Mipim i l’estand Barcelona-Catalonia. L’acte també es va obrir ano associats, amb l’objectiu de mostrar-los alguns dels avantatges de sermembre del BUC.

Comentaris


Per a comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos