Notícies

El Barcelona Urban Clúster, a Mipim

per Neus Jordi,

Un any més, el Barcelona Urban Clúster ha visitat Mipim, la fira internacional d'inversió immobiliària que se celebra cada any a Cannes (França).

L'estand Barcelona Catalonia ha estat el centre d'operacions per a diversos dels associats que tampoc no s'han volgut perdre una de les cites més importants del sector immobiliari. Allà, aquest matí el director de l'Incasòl, Damià Calvet, ha presentat diversos projectes urbanístics, amb l'objectiu de donar a conèixer els desenvolupaments més rellevants que s'estan duent a terme a Barcelona i àrea metropolitana.

A continuació, el director del BUC, Jordi Puig, ha assistit a la presentació de Jordi Moix, membre de la junta del clúster i responsable del projecte de l'Espai Barça, sobre la transformació urbanística que suposarà la construcció dels nous espais per al FC Barcelona.

Va ser també molt interessant la presentació d'ahir a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, sobre les oportunitats d'inversió a Catalunya. El responsable del Departament de Territori va esmentar que va ser precisament a Mipim on es va començar a gestar la inversió de 200 milions d'euros que ha fet Amazon al Prat.

"Fem una valoració molt positiva de la nostra presència a Mipim -ha explicat Puig-. Es tracta de la fira més important del sector i l'espai Barcelona Catalonia és un important pol d'atracció de negocis. Barcelona és una de les ciutats més atractives per als inversors, per les oportunitats de negoci, pel clima, per la ciutat en si, pels costos relativament continguts en comparació amb altres grans capitals, i el paper del Barcelona Urban Clúster aquí és precisament ajudar a la Generalitat, a l'Ajuntament i a l’Incasòl en aquest treball de captació d'inversors".

Comentaris


Per a comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos