Notícies

Un any més, el Barcelona Urban Clúster ha visitat Mipim, la fira internacional d'inversió immobiliària que se celebra cada any a Cannes (França).

El Barcelona Urban Clúster (BUC) agrupa ja 42 empreses de l’urbanisme, la construcció, l’immobiliari i les infraestructures, amb l’objectiu de seguir fomentant la dinamització d’aquests sectors a la ciutat i l’àrea metropolitana.

El director general d’Ordenació del Territori  i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra, ha participat avui al primer esmorzar col·loqui de l’any del Barcelona Urban Clúster, que ha versat sobre la nova llei del territori i les noves eines  d’intervenció en la ciutat construïda.

Aquest matí el Barcelona Urban Clúster ha organitzat un esmorzar col·loqui sobre la innovació en promoció residencial a Barcelona, amb l’arquitecte i CEO de La  Casa por el Tejado, Joan Artés.

El Barcelona Urban Clúster ha celebrat aquest matí un col·loqui amb el Barcelona Clúster Nàutic sota el títol "Com un clúster pot generar activitat econòmica". 

El Barcelona Urban Clúster va organitzar un esmorzarcol·loqui aquesta setmana sobre les novetats del Mipim, la firainternacional d’inversió immobiliària que se celebra cada any a Cannes (França).

El Barcelona Urban Clúster ha impartit al Symposium Internacional Barcelona Meeting Point una sessió sobre el projecte de l'Espai Barça i les transformacions urbanes que suposarà per a Barcelona.

El Barcelona Urban Clúster ha organitzat aquest matí un esmorzar col·loqui amb el director territorial de Catalunya d'Altamira, Albert Casajuana, per presentar la seva cartera d'actius i sòl.

El director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, ha desgranat en una reunió exclusiva per a membres del Barcelona Urban Clúster, que s’ha celebrat al Círculo Ecuestre de Barcelona, les perspectives del sector financer després del Brexit. 

Cinquanta  empresaris dels sectors de l'urbanisme, la construcció, l'immobiliari i les  infraestructures van participar en la trobada.

Subscriu-te al newsletter
Contacte
Barcelona Urban Clúster
C/Tusset, 23-25, 4º Planta.
Barcelona 08006.
+34 93 419 48 86
Segueix-nos